Royal Canin ORAL CARE

Email
Izbalansirana i kompletna hrana za odrasle mačke. Preporučuje se za smanjivanje stvaranja zubnih naslaga - Od 580 din.
Description

DOKAZANI REZULTATI: do 59% SMANJENO NASTAJANJE ZUBNIH NASLAGA ZA 28 DANA

Tartar je mineralizacija zubnog plaka, koja može dovesti do neprijatnog zadaha i osetljivih desni. Oralna higijena igra važnu ulogu u celokupnom zdravlju vaše mačke.

ORAL CARE je precizno pripremljena nutricionistička formula koja pomaže u smaljivanju nastajanja zubnih naslaga, čime pomaže orodentalno zdravlje.
Sa dvostrukim dejstvom: 
- Mehaničko dejstvo: oblik i veličina granula ORAL CARE su posebno pripremljeni da stimulišu žvakanje i da obezbede svakodnevni efekat struganja koji pomaže u smanjivanju nastajanja zubnih naslaga.
- Hemijsko dejstvo: sastav obogaćen “aktivnom supstancom” koja "zarobljava" kalcijum iz pljuvačkei pomaže u sprečavanju njegovog taloženja na zubima u formi zubnih naslaga.

DOKAZANI REZULTATI: isključivo korišćenje hrane ORAL CARE daje efekte nakon 28 dana: do 59%* smanjenja nastajanja zubnih naslaga.
*prema rezultatima internog istraživanja Royal Canin, 2005 - U poređenju sa kontrolnom grupom hranjenom normalnom hranom za odrasle mačke koja ne sadrži aktivne sastojke iz Oral Care hrane, mereno na najosetljivijim zubima.

Pakovanje 0,4kg - 580 din.
1,5kg - 1800 din.
8kg - 7100 din. 

LIDIAVET Facebook stranica

Najpopularnije

Najnovije